Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/camper/public_html/templates/camperwegwijzerv04/functions.php on line 614

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/camper/public_html/templates/camperwegwijzerv04/functions.php on line 614

De aanschaf van een camper kan men zo duur maken zoals men zelf wil, echter buiten de aanschaf van de camper zijn er meerdere terugkomende kosten waar de campereigenaar rekening mee moet houden. Hier gaan we proberen om de benodigde informatie aan te bieden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en dienstverlening van de beschikbaar gestelde informatie.

Verzekeringen

Camperverzekerd.nl
Verzekeren via NKC

CamperVerzekering.nl
Aveco

 

Wegenbelasting

Belastingdienst - Hier kunt u alle informatie vinden over het belastingtarief en de voorwaarden waaraan de camper / kampeerauto moet voldoen.

Schorsing - U kunt uw camper ook schorsen voor een periode van 3 maanden of langer, wat u uiteindelijk na aftrek van de schorsingskosten toch nog een voordeeltje kan opleveren.

Rekenhulp - Op deze website kunt u het juiste tarief voor uw camper berekenen.

 

Camperstalling

Zie menu item camperstallingen

 

Onderhoud

Een camper heeft natuurlijk ook onderhoud nodig zoals elk ander motorvoertuig. Te denken aan de jaarlijkse APK keuringen, controleren van bandenkwaliteit en het motorische onderhoud. De handige camperaar kan een hoop zelf maar vele zullen zijn aangewezen op de specialisten.

Advertentie